Bemutatkozás

Üdvözöllek a MedicineDerm orvosi esztétikai honlapján!

Küldetésem, hogy a természetesség jegyében olyan témákról írjak, ami mindannyiunkat érint. Orvosként, bőrgyógyászati tanácsadóként rendkívül fontosnak tartom, hogy egyrészt tisztában legyünk azzal, amink van, tudjuk, hogy mi miért van, és ismerjük a lehetőségeinket céljaink elérése érdekében. Célom, hogy orvosi segítséggel Te is kezedbe tudd venni az irányítást a test legnagyobb szerve, bőröd felett.

Mitől orvosi?

A Semmelweis Egyetemen végeztem általános orvosként, majd orvosi esztétikai munkakörben tevékenykedtem. Tapasztalataim alapján rendkívül fontos, hogy a vendégek személyre szabottan, részletes felvilágosítást kapjanak őket érintő orvosi témákban. Bár sokféle társszakma foglalkozik nap mint nap kinézetünkkel, egészségünkkel, a legintenzívebb rálátása azonban mégis csak egy orvosnak van. Ha úgy érzed, hogy vannak olyan dolgok amiket még nem tudtál orvossal letisztázni, vagy olyan kérdések merültek fel benned amiket nem volt alkalmad feltenni, itt felteheted!

Mitől természetes?

MedicineDerm egy olyan hely, ahol nem elsősorban “betegségekről” van szó, hanem olyan állapotokról, amik megkeseríthetik a hétköznapjainkat. A legtermészetesebb gyógymód, ha megszüntetjük a kiváltó okot, így a szervezet egészére hatva tudunk javulást elérni. Ezen kívül számos olyan kiegészítő tanácsot tudok adni, amely káros és testidegen anyagok bejuttatása nélkül, természetes alapokon támogatják bőrünk egészségét és szépségét.

Ismerd meg önmagad!

Manapság már majdnem mindenről találunk információt az interneten: azonban korábban számomra is a legnehezebb az volt, hogyan szűrjem ki belőle a rám vonatkozó információkat. Száraz vagy vegyes bőrtípusom van? Vajon az új arckrémem miatt vagy a tegnapi vacsora miatt lett három pötty a homlokomon? A legnehezebb azt megtalálni, hogy mi miért van, esetleg hogyan lehet megváltoztatni. Bőrünk nem egy különálló szerv, hanem szervezetünk egységének intenzíven változó fogaskereke, nincs olyan dolog, ami ne hatna rá. Bőrtípusod, egészségügyi állapotod, táplálkozási és bőrápolási szokásaid megismerésével közelebb juthatsz önmagad megismeréséhez és akár kinézeted megváltoztatásához is.

Mit ajánlok?

Minden ember egyedi, és sajátos módon működik, nincs tehát általános recept. Bejegyzéseimet, tanácsaimat, tesztjeimet orvosi tudás alapján, ám mégis természetes és emberközeli nézőpontból állítottam össze. Ha orvosi segítséggel rá tudlak vezetni a megoldásra, az már fél siker: a maradék Rajtad múlik.